Verzending

Bestellingen verzenden we gratis vanaf € 50.-. Voor een bestelling onder de € 50.- betaal je € 4,25 verzendkosten voor brievenbuspost en € 6,95 voor een pakketje (dit is afhankelijk van het formaat van het bestelde product).

Voor het buitenland gelden aparte verzendkosten. Deze worden automatisch berekend tijdens het afrekenproces.

Natuurlijk pakken we iedere bestelling leuk voor je in! Dus het is altijd een cadeautje, of je het nu voor een ander koopt of voor jezelf.

 

Bezorgtijd

Producten die op voorraad zijn worden binnen drie werkdagen verstuurd. Voor producten die wij op maat moeten maken kan een iets langere levertijd gelden.

Al onze producten zijn uniek en handgemaakt. Bij de kralenarmbanden kan het voorkomen, bij het bestellen van bepaalde maat, dat de kralen iets afwijken van de foto in de webshop, maar uiteraard zal dit verschil altijd minimaal zijn.

 

Betalen

In onze webshop kun je op meerdere manieren betalen. Het meest gangbaar is betaling via iDeal, maar ook betaling via bankoverschrijving is mogelijk.

 

Retourneren

We hopen natuurlijk dat je blij bent met je aankoop. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn over het product, dan heb je het recht je bestelling tot 7 werkdagen na ontvangst te retourneren. Je krijgt dan binnen 14 dagen het volledige orderbedrag terug. Alleen de kosten voor retour zijn voor eigen rekening.

Indien je een product wil retourneren, dan dient het product met alle geleverde toebehoren en (indien redelijkerwijze mogelijk) in originele staat en verpakking aan Semm’s geretourneerd worden.

Wil je je product retourneren of ruilen neem dan altijd even contact met ons op via info@semm-s.nl en vermeld je naam, adres en bankgegevens.

 

Tevreden?

Ben je blij met je aankoop? Laat het ons dan weten in een review op Facebook!