Vaderdag

geplaatst in: Blogs algemeen | 0

Regelmatig horen we dat het vinden van een cadeautje voor mannen toch veel lastiger is dan voor vrouwen. Omdat wij denken dat je óók voor de mannen best iets leuks en origineels kunt bedenken geven we je in deze blog graag wat (gratis 😉) tips. Wat natuurlijk ook handig is nu het alweer bijna vaderdag is.

 

Leren herenarmbanden en kralenarmbanden

Voor de vaders (of opa’s) die van sieraden houden hebben we verschillende armbanden in de webshop. Deze variëren van een stoere leren armband tot kralenarmbanden van natuursteen of hout. De leren armbanden zijn voorzien van sterke (rvs) magneetslotjes. De kralenarmbanden worden geregen op elastiek. Deze armbanden zijn dus altijd gemakkelijk om te doen en dragen prettig. Combineren van een leren met een kralenarmband vinden wij zelf trouwens ook heel mooi en stoer.

 

Leren toilettassen

Is een armband nu helemaal niets voor hem, niet getreurd, ook dan kun je prima bij ons terecht. Zo hebben we voor de heren ook toilettassen. Deze zijn gemaakt van leer waardoor ze altijd een mooie natuurlijke uitstraling hebben. We hebben verschillende modellen en maten. Groot genoeg voor bijvoorbeeld zijn scheerspullen.

 

Pennenetuis

Of wat dacht je van een leren pennenetui. Gemakkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld een laptoptas. Zo hebben ze altijd een pen bij de hand maar ook past er prima een schaartje in of een zakmes.

 

Wijntas

En tot slot, houdt hij van een lekker wijntje, dan is een fles wijn natuurlijk altijd een goed cadeau, maar verpak deze dan eens in een leren wijntas. Staat toch echt véél leuker. En nog een voordeel, wanneer de wijn op is heb je toch nog een mooi item voor in je interieur.

herenarmbanden en leren etuis en toilettassen