Tassen, tassen en nog meer tassen

geplaatst in: Blogs algemeen | 0

Tassen, we kunnen er niet genoeg van hebben toch? Want voor iedere gelegenheid kun je wel een ander soort tas gebruiken. Kleine tasjes, tassen voor boodschappen, voor feestjes, voor een wandeling. In onze webshop vind je ze allemaal.

Shoppers

Een shopper kun je gebruiken op verschillende manieren. Natuurlijk zijn deze tassen, de naam zegt het al, handig wanneer je gaat shoppen. Zowel voor boodschappen doen in de supermarkt als wanneer je echt gaat shoppen in de stad.. Maar ook horen we dat onze shoppers gebruikt worden voor het werk, als laptoptas of dat ze mee gaan naar school.
En zelfs onder de shoppers zitten nog verschillende soorten en modellen. Eén van onze eigen favorieten is de XL shopper. Deze maken we maken van licht, soepel maar sterk leer en hij is écht heerlijk groot. Naast leren shoppers hebben we er ook een aantal van stevig canvas. Deze hebben natuurlijk een hele andere uitstraling.

Crossbodies

Een crossbody is een tasje met een lang hengsel en je draagt hem kruislings waardoor dit tasje prettig draagt. Ze zijn meestal niet al te groot maar wel heel handig in gebruik want je hebt je handen vrij en hij zakt niet van je schouder. Ze zijn dan ook ideaal voor een dagje uit of een feestje maar zeker ook voor een flinke wandeling of een fietstochtje.

crossbody

Festivaltasjes festivaltasjes

Een slag kleiner dan de crossbodytasjes zijn onze zogenaamde festivaltasjes. Deze zijn nét groot genoeg voor je pasjes, je telefoon en ook een lippenstift of mascara past er nog prima bij in. Net als bij de crossbody heb je je handen vrij en kun je er dus lekker mee dansen op een festival. Maar ook als telefoontasje kun je hem dagelijks gebruiken.

School- of werktassen

In onze collectie hebben we ook tassen die gemaakt zijn om als school- of werktas te gebruiken. De tas is ruim genoeg voor je laptop, boeken en wat je verder nog nodig hebt wanneer je naar werk of school gaat. Deze tassen hebben stevige hengsels,  ze zijn gevoerd en hebben extra vakken. Natuurlijk kunnen we ook bij deze de maat enigszins aanpassen wanneer je daar behoefte aan hebt. In overleg is heel veel mogelijk.

Schoudertassen

Schoudertassen zijn er ook in heel veel soorten en maten. In onze webshop vind je regelmatig weer nieuwe modellen en kleuren.

Tassen van jute of katoen

jute tas met leren hengselsNaast dat wij leren tassen maken hebben we ook jute tassen en katoenen boodschappennetjes. De jute tas is echt één van onze topmodellen. Heel fijn om te gebruiken als strandtas of boodschappentas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eigen ontwerp

Al onze tassen ontwerpen én maken wij zelf. Je vindt bij ons dan ook nooit grote voorraden en regelmatig komt er weer een nieuwe online. Zie je nu een model dat je graag zou willen in een andere kleur. Vraag dan gerust even naar de mogelijkheden!