Samenwerking

geplaatst in: Uncategorized | 0

Na een paar prachtige voorjaarsdagen is het nu wel even wennen. Maar we zitten al weer in de 3e maand van het nieuwe jaar. En wij zijn het jaar lekker begonnen. In de eerste maanden is het altijd iets rustiger met bestellingen. Veel mensen zijn nog een beetje aan het bijkomen van de feestdagen. Maar dat geeft ons de mogelijkheid flink aan de slag te gaan met plannen maken, nieuwe producten ontwerpen en maken, en het updaten van de webshop .

Foto: Sheena Schouwink

 

Materialenbeurs

We zijn dit jaar, evenals het vorige, begonnen met een bezoek aan de materialenbeurs in Utrecht. Even lekker snuffelen tussen al dat mooie leer, rondkijken bij diverse leveranciers (die we voor een groot deel alleen maar kennen van Facebook en Instagram}. En fijn inkopen doen van o.a. fournituren. Ook volgden we dit keer een workshop ‘leer herkennen’. Met een hele club enthousiaste (in dit geval alleen maar) dames, kregen we in 1,5 uur tijd, gewapend met een loepje, uitgelegd hoe je verschillende soorten leer kunt herkennen. Veel handige tips gehoord, die we zeker meenemen in de praktijk wanneer we op inkoop gaan.

Samenwerking

Maar dat was niet alles wat we overhielden aan ons bezoek. Studenten van de fotoschool in Amsterdam waren voor een opdracht op zoek naar ontwerpers die tassen beschikbaar wilden stellen. Dit leek ons wel wat en wij lieten dan ook ons mailadres achter.  Begin februari werden we gebeld door Sheena Schouwink. Zij had onze webshop bekeken en zou heel graag een aantal tassen van ons willen gebruiken voor haar opdracht. In overleg met Sheena hebben we twee tassen uitgezocht en opgestuurd en Sheena ging aan de slag. Zowel in een fotostudio als met een model buiten. Een aantal weken later kregen wij van haar een aantal prachtige foto’s die je hier ook ziet. Superblij waren we met het resultaat. De foto’s mochten we gebruiken voor de site en social media. En bovendien geeft het ons weer inspiratie voor de fotoshoot die we zelf gepland hebben voor volgende week. Dan gaan wij met een model, hopelijk op een buitenlocatie, foto’s maken van met name de tassen. Zodat jullie ook kunnen zien hoe de tas eruit ziet wanneer je hem draagt. Blijf ons vooral volgen op onze social media kanalen, dan zie je vast het een en ander voorbij komen!

tassen semms

Foto:Sheena Schouwink