Onze allereerste blog

geplaatst in: Uncategorized | 0

Ja ja, het is echt waar! Wij slaan aan het bloggen.
We zijn nu twee jaar keihard aan het werk om van Semm’s een succes te maken. En ons doel voor het komende jaar is nóg meer bekendheid te krijgen en meer mensen kennis te laten maken met, wat wij vinden, onze mooie leren tassen, armbanden en leren accessoires.

Vanaf dat we Semm’s overnamen, nu bijna twee jaar geleden, zijn we een geheel eigen richting in geslagen, we hebben een eigen stijl ontwikkeld en al heel veel mooie handgemaakte producten mogen verkopen.
Ook hebben we superveel geleerd over wat een eigen bedrijf allemaal met zich mee brengt. Niet alleen maar ontwerpen, mooie dingen maken en creatief bezig zijn, maar ook bestellingen klaar maken, verzenden, marktkramen inrichten, social media kanalen inzetten, de website up to date houden, producten fotograferen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wat hebben wij een veelzijdige job!

Nu hebben wij geen fysieke winkel, dus de enige contacten die we hebben met onze klanten vinden plaats via de mail. En natuurlijk op de markten waar we zo af en toe te vinden zijn. Vaak vinden er dan hele leuke gesprekken plaats. Daardoor merkten we dat we het eigenlijk heel leuk vinden iets meer te vertellen over wat we allemaal doen.
Op onze website kun je bij “over ons” al wel iets lezen over wie we zijn, maar we nemen jullie ook graag mee in onze dagelijkse gang van zaken. Laten je graag zien hoe onze werkplek eruit ziet, en waar wij onze inspiratie vandaan halen. Of hoe een dag op de markt verloopt.

Maak je niet bezorgd, dit gaan we zeker niet dagelijks doen want dan hebben we geen tijd meer om mooie dingen voor jullie te ontwerpen en te maken 😊. Maar eens in de 6 weken mag je wel verwachten. En zijn er nu onderwerpen waarvan jij zegt daar zou ik wel eens iets meer over willen horen? Laat het ons dan ook vooral weten!