Semms leren ring met blauwe kraaltjes
Bruine leren ring met kraaltjes
Leren ring met glinsterende lichtblauwe kraaltjes. Een stoere maar toch ook vrouwelijke ring. Draagt heel prettig door het soepele leer. In verschillende maten verkrijgbaar. Staat jouw maat er niet tussen? Neem dan gerust even contact met ons op.   Semms ring bruin leer met blauwe kraaltjes
 14,95 Opties selecteren
semms leren ring met gekleurde kraaltjes
Leren ring met gekleurde kraaltjes
Bruine leren ring met glinsterende gekleurde kraaltjes. Een stoere maar toch ook vrouwelijke ring. Draagt heel prettig door het soepele leer. In verschillende maten verkrijgbaar. Staat jouw maat er niet tussen? Neem dan gerust even contact met ons op.    
 14,95 Opties selecteren
semms ring zwart leer met kralen
Zwart leren ring met kralen
Zwart leren ringetje met glinsterende zwarte kraaltjes. Een stoere maar toch ook vrouwelijke ring. Draagt heel prettig door het soepele leer. In verschillende maten verkrijgbaar. Staat jouw maat er niet tussen? Neem dan gerust even contact met ons op.    
 14,95 Opties selecteren
Semms zwart leren ring met zilverkleurige bedel
Leren ring met kraal
Een leren ring met zilverkleurige bedel. Draagt heel prettig door het soepele leer. De ring is in twee maten verkrijgbaar. Wil je echter een andere maat, neem dan gerust even contact met ons op.
 14,95 Opties selecteren
Semms roze rode leren ring met kraaltjes
Roze rood leren ring
Ring gemaakt van een roze leren bandje met twee rijen roze rode kraaltje. Draagt heel prettig door het soepele leer. Een stoer maar toch vrouwelijke ring. Semms roze leren ring met roze rode kraaltjes
 14,95 Opties selecteren
leren gevlochten ringetje met een zilverkleurige bedel
Gevlochten leren ringetje
Ring van gevlochten leren bandje met een zilverkleurige bedel/kraal
 9,95 Opties selecteren