bruin kralenarmbandje
Bruin kralenarmbandje
Mooi eenvoudig kralenarmbandje met 2 soorten bruine kraaltjes. Afgewisseld met een goudkleurig hartje en klein goudkleurig kraaltje De armband is geregen op sterk elastiek en gemakkelijk zelf om te doen. Te verkrijgen in verschillende maten.        
 12,95 Opties selecteren
groen en goudkleurig kralenarmbandje
Groen – goud kralenarmbandje
Kralenarmbandje van groene kleine natuurstenen kraaltjes afgewisseld met goudkleurige rocailles. Ook heel leuk in combinatie met andere armbanden De armband is geregen op sterk elastiek en gemakkelijk zelf om te doen. Te verkrijgen in verschillende maten.        
 12,95 Opties selecteren
zwart goud armbandje
Kralenarmbandje goud – zwart
Mooi eenvoudig kralenarmbandje met goudkleurige en zwarte rocailles De armband is geregen op elastiek en gemakkelijk zelf om te doen. Te verkrijgen in verschillende maten. Ook heel leuk om verschillende van dit soort armbandjes te combineren        
 9,95 Opties selecteren
armband van groene stenen kralen en goudkleurige rocailles
Kralenarmband groen – goud
Deze armband is gemaakt van langwerpige natuurstenen kralen afgewisseld met goudkleurige rocailles. De armband is geregen op stevig elastiek en te verkrijgen in verschillende maten.        
 17,95 Opties selecteren
armband van groene natuurstenen kralen
Groene kralenarmband
Deze armband is gemaakt van natuurstenen kraaltje in mooie groene tinten. En heeft één langwerpige stenen kraal in een matgroene kleur. De armband is geregen op stevig elastiek. Te verkrijgen in verschillende maten.        
 17,95 Opties selecteren
armband van gemixte kraaltjes in bruintinten
Kralenarmbandje bruin mixed
Dit leuke armbandje is gemaakt van verschillende soorten kraaltjes. Parels, rocailes, hout. In mooie neutrale beige,bruine en goudtinten. De armband is geregen op sterk elastiek en gemakkelijk zelf om te doen. Te verkrijgen in verschillende maten.        
 12,95 Opties selecteren
kralenarmbandje mixed colours
Kralenarmbandje mixed
Mooi eenvoudig kralenarmbandje met gekleurde kleine rocailles. Overal mee te combineren. Met andere kralenarmbanden of juist met een wat stoerdere leren armband. De armband is geregen op sterk elastiek en daarom gemakkelijk zelf om te doen. Te verkrijgen in verschillende maten.        
 9,95 Opties selecteren
oranje en goudkleurig kralenarmbandje
Kralenarmbandje oranje – goud
Mooi eenvoudig kralenarmbandje met goudkleurige en oranje rocailles. De armband is geregen op sterk elastiek en gemakkelijk zelf om te doen. Te verkrijgen in verschillende maten.        
 9,95 Opties selecteren
zwart met goudkleurige rocailles armbandje
Kralenarmbandje zwart – goud
Mooi eenvoudig kralenarmbandje met goudkleurige rocailles en verschillende zwarte kraaltjes. De armband is geregen op sterk elastiek en gemakkelijk zelf om te doen. Te verkrijgen in verschillende maten.        
 9,95 Opties selecteren
zilverkleurig kralenarmbandje
Zilverkleurig kralenarmbandje
Mooi door zijn eenvoud is dit armbandje van zilverkleurige rocaillekraaltjes. Dit kralenarmbandje is erg mooi te combineren met andere kralenarmbanden of juist met een wat stoerdere leren armband. De armband is geregen op sterk elastiek en daarom gemakkelijk zelf om te doen. Te verkrijgen in verschillende maten.        
 9,95 Opties selecteren
kralenarmbandje witte rocailles
Kralenarmbandje wit
Eenvoudig armbandje van witte rocaillekraaltjes. Dit kralenarmbandje is ook leuk te combineren met andere kralen of met een leren armband. De armband is geregen op sterk elastiek en daarom gemakkelijk zelf om te doen. Te verkrijgen in verschillende maten.        
 9,95 Opties selecteren
armband houten kraaltjes
Armband houten kralen
Deze armband is gemaakt van prachtige houten kraaltje in een warme bruine kleur. Stoere en natuurlijke uitstraling. Door de neutrale kleur ook heel goed te combineren met andere kralenarmbanden of juist met een wat stoerdere leren armband. Past bij iedere outfit. De armband is geregen op sterk elastiek en daarom gemakkelijk zelf om te doen. Te verkrijgen in verschillende maten.        
 14,95 Opties selecteren