In onze webshop vind je verschillende soorten armbanden. De meeste zijn in meerdere maten te bestellen. Kralenarmbanden passen vaak altijd omdat deze op elastiek geregen zijn of op memorywire. Maar ben jij op zoek naar een leren armband, dan is de maat bepalen wel belangrijk. Hoe kun je dit nu het beste doen?

Doe een touwtje om je pols en bepaal wat jij prettig vindt. Dit is voor iedereen verschillend. Terwijl de één liever een armband strak om de pols heeft, wil de ander juist liever een armband die wat losser zit.

Je bepaalt dus wat voor jou prettig is en waar het touwtje samen komt knip je het af. Je legt dit stukje touw vervolgens langs een centimeter of liniaal en je weet de maat van de armband die je wilt bestellen.

Hou hierbij wel rekening met het soort armband. Er zijn armbanden die juist mooier uitkomen als ze aansluiten om de pols (bijvoorbeeld deze armband met ring). Het is goed hier rekening mee te houden bij het bestellen. Twijfel je? Mail ons dan gerust even om te overleggen.

opmeten maat armband

We maken al onze armbanden zelf. En wij hebben niet iedere maat op voorraad. Dus zit jouw maat er niet tussen neem dan contact met ons op. Wij bekijken dan of wij de betreffende armband nog voor je kunnen maken.