En toen was het 2019…

geplaatst in: Blogs algemeen | 0

Eén van onze ‘zakelijke’ voornemens voor het afgelopen jaar was regelmatiger te gaan bloggen. Maar zoals vaker met voornemens…ze lukken niet altijd 😊. Maar er is natuurlijk niks mis mee het dan nu nog eens te proberen, te beginnen met een terugblik op 2018 en een vooruitblik op 2019.

2018 was voor ons een goed jaar, wat hebben we veel leuke reacties gekregen en wat is er veel besteld! Bestellingen via de webshop uit alle delen van het land maar ook bestellingen op speciaal verzoek. Zoals het maken van een tasje met een beugel uit een oude kringloop tas voor Moaien (zó leuk!), een unieke shopper van gerecycled leer en een toffe schooltas als cadeau voor een 16 jarig meisje.

zwarte leren beugeltas

 

Festivaltasjes

Een groot succes waren de ‘festivaltasjes’, in allerlei kleuren en veel gemaakt van gerecycled (rest)materiaal.festivaltasjes

Deze zul je komend jaar zeker weer aantreffen in onze webshop. Maar daarnaast natuurlijk ook nieuwe unieke tassen, notitieboekjes, etuis en sieraden.

 

 

 

 

 

Markten

We vinden het nog altijd leuk jullie ‘live’ te kunnen ontmoeten dus zullen ook het komende jaar te vinden zijn op een aantal markten. O.a op de Puur, Hip en Handgemaakt markt en de Ibizamarkt in Zwolle. En wellicht op wat andere plekken.

marktkraam semms

 

Ben je niet zo van de markten maar lijkt het je leuk eens een inloopavond bij jou thuis te organiseren? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden hiervoor.

Natuurlijk zijn we er super blij mee dat jullie ons steeds beter weten te vinden want zo kunnen we ook het komende jaar veel mooie spullen voor jullie gaan maken. Na even rustig aan te hebben gedaan in de kerstvakantie gaan we vanaf volgende week dan ook weer vol aan de bak.

We hopen dat jullie regelmatig een kijkje zullen nemen op de site én… blijf ons volgen op Facebook en Instagram want daar zie je onze nieuwe spullen zeker voorbij komen!