Cadeautjes onder de 25 euro

geplaatst in: Blogs algemeen | 0

De decembermaand is vaak een dure maand. Het is echt zo’n maand waarin je bijvoorbeeld kleren koopt voor de kerst, leuke kerstspulletjes om het huis feestelijk te maken, lekker eten in huis haalt. En dan wil je ook nog graag leuke cadeautjes halen voor Sinterklaas en Kerst. En ben je dan op zoek naar unieke cadeautjes, dan kun je zeker bij ons terecht. Wij ontwerpen en maken alles zelf en van veel producten is er ook maar één of enkele stuks te vinden. En omdat het al zo’n dure maand is helpen we je graag een beetje mee. We hebben 5 cadeautjes onder de 25 euro voor je uitgezocht. Zowel voor dames maar ook 5 tips voor een mooi cadeau voor de heren. Al moeten we er wel eerlijk bij vermelden dat heel veel van deze producten voor beiden heel geschikt zijn!

Cadeautjes voor haar

1. Leren oortjeshouder
2. Brillenetui van vachtleer
3. Leren makeup tasjes
4. Portemonnees
5. Armbanden

cadeautips voor dames

Leren oortjeshouder – 6,95
Telefoonoortjes hou je netjes en heel door ze te bewaren in zo’n handige oortjeshouder. Klein prijsje en in allerlei kleurtjes te verkrijgen

Brillenetui van vachtleer – 12.95
Met deze hippe brillenetui bescherm je je (lees)bril tegen vuil en krasjes. Deze is gemaakt van mooi vachtleer dat ook nog eens stevig is. Het etui is handig in gebruik en makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld je tas.

Leren make-up tasjes – 12,95 – 17,95
Nooit meer de lippenstift of mascara kwijt. Want in onze leren make-up tasjes bewaar je van alles handig bij elkaar. Ook zijn ze prima te gebruiken voor pennen, potloden of zelfs haaknaalden. We hebben ze in verschillende kleuren en modellen.

Portemonnees 12,95 – 24,95
Een handig klein portemonneetje met ruimte voor wat pasjes en kleingeld maar ook zijn er grotere leren portemonnees met nog veel meer ruimte voor je pasjes en je geld.

Armbanden vanaf 9,95
Armbanden hebben we in allerlei soorten en maten. En dus ook in verschillende prijsklassen. Zo heb je al een leuk eenvoudig kralenarmbandje voor 9,95, maar ook een mooie stijlvolle leren armband voor 21,95

 

Cadeautjes voor hem

1. Pasjeshouder
2. toilettas
3. Notitieboek
4. Wijntas
5. Armband

cadeautips voor hem
Pasjeshouder – 12,95
Leren pasjeshouder voor meerdere pasjes. Hij is mooi plat dus ook handig mee te nemen in de broekzak.

Toilettas  – 21,95
In deze stoere toilettas kan hij prima zijn zeep en scheerspullen kwijt.

Notitieboek – 18,95
Leren omslag met twee handige notitieboekjes die verwisselbaar zijn

Wijntas – 24,95
Een fles wijn geven is altijd leuk maar wanneer je deze ook nog eens in zo’n duurzame leren wijntas doet, heb je helemaal een goed cadeau. Wanneer de wijn op is heb je nog altijd een mooi item voor in het interieur.

Armbanden 15,95 – 24,95
Natuurlijk hebben we ook voor hem hele gave armbanden. Stoere leren met handige (RVS) magneetslotje of een mooie kralenarmband van bijvoorbeeld lavakralen