2020 is van start!

geplaatst in: Blogs algemeen | 0

We gaan van start! 2020 is begonnen. Een nieuw jaar met hopelijk veel inspiratie, mooie producten, leuke markten en ontmoetingen. Meestal starten wij het jaar met een bezoek aan de materialenbeurs maar dat zat er dit jaar door griep helaas niet in. Dus vandaag toch online maar verschillende materialen besteld zodat we wel weer aan de slag kunnen. Want nieuwe ideeën voor o.a. tassen zijn er zeker! Leer hebben we nog wel redelijk op voorraad en anders is een bezoek aan Eurolatino vanaf hier zo gepland gelukkig.

De afgelopen weken waren lekker druk. Veel bestellingen en daarnaast leuke opdrachten mogen maken. Zoals deze toffe tasjes waarvan er al eerder een aantal naar een klant gingen. Ze gaan mee met de medewerkers van een reclamebureau, die vaak presentaties moeten geven bij klanten. De benodigde spullen nemen ze mee in onze tasjes. Hoe leuk is dat! Nu waren er nieuwe collega’s aangenomen dus mochten wij nieuwe voorraad leveren.

leren toilettasjes

Ook kregen we een hele leuke vraag om gepersonaliseerde producten te maken voor een bijzondere gelegenheid. Kunnen we nog niet teveel over kwijt maar we hopen dat het doorgaat en dan zullen we jullie zeker op de hoogte brengen!

Zo zie je maar. De drukke decembermaand is voorbij maar wij zijn alweer volop in de running. En we hebben er zin in! Hopelijk blijven jullie ons volgen, ook in 2020!

En…wil je af en toe automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten, data van markten, kortingsacties etc.? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Krijg je nog een code voor 10% korting op een product naar keuze ook!